Club de Ciència i Cultura de Cerdanya

Des del Grup de Recerca de Cerdanya hem previst un nou programa d’activitats per aquest any 2012 que clou el pla estratègic que ens havíem proposat fa quatre anys per desenvolupar la divulgació científica i cultural de la comarca de Cerdanya.

El passat any 2011 hem sofert un important retrocés pel que fa a les ajudes públiques a la nostra tasca però amb l’ajuda de les quotes dels nostres associats i dels amics i patrocinadors de l’entitat hem pogut desenvolupar dignament tot el programa previst tot i reduir dràsticament el pressupost previst.

Les perspectives per aquest any que tot just comença no són gaire millors i per això hem creat la figura del “Club de ciència i cultura de Cerdanya” per aglutinar el suport a les activitats divulgatives i de recerca sobre la nostra comarca sota un mateix paraigües. La nostra entitat porta a terme un ampli ventall de projectes divulgatius (conferències, exposicions, tallers amb les escoles, fitxes divulgatives, tallers autorealitzables, Setmana de la ciència, edició de dues revistes en línia sobre ciència i cultura), projectes de recerca (toponímia menor, flora, micologia, arxiu fotogràfic, col·laboració en l’edició de llibres), activitats culturals (trobades de poesia i música, suport a joves artistes) i activitats de dinamització turística (Certamen de Curtmetratges) totalment gratuïtes i sense ànim de lucre.

Ajuda’ns en el nostre projecte i fes-te’n soci omplint aquesta butlleta. La quota anual és de 30€. Rebràs el teu carnet en un termini de 2 mesos directe al teu domicili.

Ens la pots tornar omplerta per correu electrònic a grup@recercacerdanya.org

Moltes gràcies pel teu suport continuat, rep la nostra gratitud per avançat.

Anar a dalt