Joves Investigadors

Exposicions d’una sel·lecció dels treballs de recerca realitzats pels joves ceretans durant el darrer curs de batxillerat a l’institut Pere Borrell de Puigcerdà. Es tracta de treballs relatius a la comarca, d’alt nivell cultural i divulgatiu i premiats a nivell català.

Estudi de la població arbòria de Puigcerdà, Marta Turet.

Estudi de la població arbòria de Puigcerdà

Dimecres, dia 31 de juliol, va tenir lloc la segona sessió del Cicle Joves Investigadors de Cerdanya, destinat a presentar els treballs de recerca de batxillerat més interessants que versin d’una manera general sobre Cerdanya. En aquest cas, es presentà “Estudi de la població arbòria de Puigcerdà”, de Marta Turet. (més…)

Jèssica Muñoz

La Guerra Civil a la Cerdanya i l’Alt Urgell

Aquest divendres, dia 26 de juliol, va tenir lloc la primera sessió del Cicle Joves Investigadors de Cerdanya, destinat a presentar els treballs de recerca de batxillerat més interessants que versin d’una manera general sobre Cerdanya. En aquest cas, es presentà “Records en blanc i negre. La Guerra Civil a la Cerdanya i l’Alt Urgell”, de Jèssica Muñoz. (més…)

Llacs de Cerdanya: activitats lúdiques i esportives

Divendres, dia 3 d’agost, a les 18 hores, a la Sala de Convencions del Museu Cerdà, va tenir lloc la conferència: “Llacs de Cerdanya: activitats lúdiques i esportives”, a càrrec d’Ermengol Orriols. L’acte s’emmarcà en el tradicional programa d’estiu del Grup de Recerca de Cerdanya “A l’estiu, RECERCA’T!”.

Aquesta conferència forma part del I Cicle de Joves Investigadors de Cerdanya, que organitza el Grup de Recerca de Cerdanya, on es dóna la oportunitat als alumnes de presentar els seus treballs de recerca de Batxillerat, realitzats a l’IES Pere Borrell de Puigcerdà.

L’Ermengol va mostrar-nos com s’havia realitzat el treball, consistent a (més…)

Santa Maria de Puigcerdà, 75 anys sense església

Dimarts, dia 31 de juliol, a les 18 hores, a la Sala de Convencions del Museu Cerdà, va tenir lloc la conferència: “Santa Maria de Puigcerdà, 75 anys sense església”, a càrrec de Judit Calveras. L’acte s’emmarcà en el tradicional programa d’estiu del Grup de Recerca de Cerdanya “A l’estiu, RECERCA’T!”.

Aquesta conferència forma part del I Cicle de Joves Investigadors de Cerdanya, que organitza el Grup de Recerca de Cerdanya, on es dóna l’oportunitat als alumnes de presentar els seus treballs de recerca de Batxillerat, realitzats a l’IES Pere Borrell de Puigcerdà. Aquest treball ha estat premiat per la Universitat de Girona, la Universitat de Vic, la UPC i pel Col·legi d’Arquitectes. (més…)

Les mines de Cerdanya

Dilluns, 30 de juliol de 2012, a les 18 hores, a la Sala de Convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà va tenir lloc la conferència: “Les mines de Cerdanya”, a càrrec de Marc Gassió. L’acte s’emmarcà en el tradicional programa d’estiu del Grup de Recerca de Cerdanya “A l’estiu, RECERCA’T!”.

Aquesta conferència forma part del I Cicle de Joves Investigadors de Cerdanya, que organitza el Grup de Recerca de Cerdanya, on es dóna l’oportunitat als alumnes de presentar els seus treballs de recerca de Batxillerat, realitzats a l’IES Pere Borrell de Puigcerdà. (més…)

Programa d’estiu

El Grup de Recerca de Cerdanya, seguint el programa temàtic endegat per aquest any 2012, posa en marxa les iniciatives de l’entitat per aquest estiu. Enguany s’ha programat la quarta edició del cicle cultural d’estiu A L’ESTIU, RECERCA’T!, tradicional cicle de conferències del GRC i, com a novetat, el cicle JOVES INVESTIGADORS, centrat en conferències sobre els Treballs de Recerca de Batxillerat més rellevants dels joves estudiants de la comarca. (més…)

Anar a dalt