Agenda Desembre 2016

Agenda

Aquestes són les activitats programades per al mes de desembre de 2016. Totes les activitats que organitza el Grup de Recerca de Cerdanya són gratuïtes, sense ànim de lucre i obertes a tothom. No cal inscripció per assistir-hi.

 

Conferència “Deixant petjades sobre el territori: el paper de les comunitats humanes en els canvis del paisatge pirinenc.”, per Josep Maria Viladrich
Dissabte, 3 de desembre a les 18h
Sala d’actes del Museu Cerdà (Puigcerdà)

 

II CERDANYA MODERN MUSIC, MEMORIAL “LLEÓ BORRELL”.
Diumenge, 18 de desembre a les 21.30h
Sala d’actes del Museu Cerdà (Puigcerdà)

 

IX TROBADA DE POESIA I MÚSICA D’HIVERN. VIII CANT DE LA SIBIL·LA
IX Trobada de Poesia i Música d’Hivern (amb la Coral Flor de Neu i músics locals.) VIII Cant de la Sibil·la (amb Teresa Pérez de Rozas)
Per novè any celebrem la vetllada musical i poètica de l’hivern. Es recitaran poemes relacionats amb l’hivern, de Federico García Lorca i d’en Ramon Llull, amb acompanyament musical de músics locals. Intervindrà la Coral Cerdanya Canta, dirigida per Albert Piñeira. En acabat, Teresa Pérez de Rozas interpretarà per 8è any el Cant de la Sibil·la.
Divendres 30 de desembre, a les 21.30 h.
Sala d’actes del Museu Cerdà (Puigcerdà)

 

Si voleu estar informats de les activitats que organitza el GRC us podeu subscriure al newsletter o seguir-nos a les xarxes socials twitter i facebook.

 

 

Comments are closed.