Mitjançant el següent formulari podeu fer-nos els comentaris, consultes o suggeriments que desitgeu. També ho podeu fer escrivint-nos directament a l’adreça de correu electrònic grup@recercacerdanya.org.

Recordeu que també podeu estar en contacte amb nosaltres a través de les xarxes socials o subscrivint-vos al nostre mailing i, si encara no ho sou, fent-vos socis del GRC.

 

Nom (*)

Cognoms (*)

E-mail (*)

Comentari

(* camps obligatoris)

Política de protecció de dades personals

Per tal de complir l’article 21 de la llei de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, que prohibeix l’enviament de comunicacions comercials mitjançant correu electrònic que prèviament no hagin estat autoritzades pels destinataris, i de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, l’Associació Grup de Recerca de Cerdanya entén que, en el moment d’emplenar aquest formulari, l’usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i del tractament que se’n derivarà. Llevat d’indicació expressa en sentit contrari, aquestes dades s’integraran als fitxers de l’Associació Grup de Recerca de Cerdanya per al seu tractament amb les finalitats que s’indiquin en cada cas. Els interessats podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-se a la Secretaria de l’Associació Grup de Recerca de Cerdanya per correu electrònic a l’adreça grup@recercacerdanya.org.