Torna el Concurs de Curtmetratges!

CICC 2012

Aquest cap de setmana torna a Puigcerdà el Certamen Internacional de Curtmetratges que enguany a la tercera edició amb rècord de participants. Divendres i dissabte es projectaran les obres seleccionades pel jurat en diferents sessions, en els horaris que us detallem a continuació.

Si voleu passar una estona entretinguda gaudint de les millors obres de les joves promeses del panorama, us hem preparat les següents sessions amb la sel·lecció dels millors curts que hem rebut, els que opten a premi (la secció oficial i la secció especial). Com a novetat d’aquesta edició, i fora de concurs, també hi haurà una sessió amb curtmetratges d’animació i contingut infantil i la sessió JOVE+16 amb curtmetratges de temàtica jove no aptes per a tots els públics i refrigeri nocturn per tothom.

Igual que l’any passat el públic assistent votarà els diferents premis, excepte el premi del Jurat.

Durant el diumenge es realitzarà el taller OBJECTIUcurtmetratge! en què per només 30€ podreu millorar com a actors o com a tècnics de la mà de César Carrasco Candilejo (ha treballat a Polseres Vermelles i Gran Nord).

Aquests són els horaris per al cap de setmana:

 

Divendres 26 d’octubre
A les 21,30 h. Presentació de la iniciativa CERDANYA FILM COMMISSION
A les 21,45 h. Presentació del Certamen i les activitats adjacents.
A les 22,00 h. Primera sessió de projecció d’una hora de durada. SECCIÓ ESPECIAL FORA DE CONCURS. El públic assistent vota tots els premis en directe.

 

Dissabte 27 d’octubre
A les 11,30 h. Sessió de curtmetratges d’animació i de contingut infantil. FORA DE CONCURS.
A les 17,00 h. Segona sessió de projecció d’una hora i mitja de durada. SECCIÓ OFICIAL. El públic assistent vota tots els premis en directe.
A les 21,30 h. Tercera sessió de projecció d’una hora i mitja de durada. SECCIÓ OFICIAL. El públic assistent vota tots els premis en directe.
A les 23,30 h. Sessió JOVE +16. Curtmetratges de temàtica jove no aptes per a tots els públics. Refrigeri nocturn per tothom. FORA DE CONCURS.

 

Tots els actes tindan lloc a la Sala de convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà.

 

TALLER DE CINEMA OBJECTIUcurtmetratge!

Diumenge 28 d’octubre, Puigcerdà

OBJECTIUcurtmetratge! Inscriu-te i filma un curtmetratge de la mà del director i productor César Carrasco Candilejo (ha treballat a Polseres Vermelles). Destinat a nois i noies que vulguin formar part del projecte de filmació d’un curtmetratge, ja sigui com a actors o com a tècnics. Descobreix el món del cinema de la mà de la Cerdanya Film Commission. La inscripció inclou el taller i el dinar.

Diumenge matí (10-14h) i tarda(16-20h).

El curtmetratge filmat es projectarà al Certamen Internacional de Curtmetratges de Cerdanya.

PLACES LIMITADES.

Inscripció 30€ a film@filmcerdanya.com

Trofeus CICC
Detall dels trofeus, ideats i forjats pel reconegut escultor puigcerdanès Albert Tàpias.