Reprogramació de les activitats

A l'estiu RECERCA'T Conferències

A causa de les mesures de lluita contra la covid-19 dictades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, el Grup de Recerca de Cerdanya s’ha vist obligat, a contracor, a suspendre les 5 conferències restants del cicle “A l’estiu, recerca’t”, així com el sopar de lliurament dels premis Josep Egozcue i Sebastià Bosom del dia 5 de setembre.

En qualsevol cas, tenim intenció de reprogramar totes les activitats en dates posteriors.

A l’octubre, quan sigui possible, farem la presentació del llibre “La lluita per la República a la Seu, a l’Alt Pirineu i a Andorra”, de l’Amadeu Gallart.

A mitjan octubre, dins dels actes de la Setmana Cultural de Puigcerdà, es durà a terme la conferència: “El tractat dels Pirineus”, a càrrec de l’historiador Jordi Palomino.

Possiblement, per Nadal, mirarem de programar la conferència: “Què són i com funcionen les mascaretes? Una mirada científica”, del físic i especialista en nanotecnologia, Albert Grau.

Pel maig de 2021, faríem la conferència “El llangardaix pirinenc, una joia faunística de la Cerdanya”, a càrrec del biòleg i investigador en el tema, Guillem Pérez i de Lanuza.

Només queda per concretar la conferència: “Viatjar amb la covid-19”, del periodista Abel Gallardo.

Pel que fa al lliurament dels premis Sebastià Bosom i Josep Egozcue, possiblement es durà a terme a l’Ajuntament de Puigcerdà les pròximes setmanes, deixant el Sopar de Gala a Prullans per més endavant.