IV Trobada de Poesia i Música d’Hivern i Cant de la Sibil·la

Música i Poesia

Divendres, 30 de desembre de 2011, a les 21,30h, a la Sala de Convencions del Museu Cerdà, ta tenir lloc la IV Trobada de Poesia i Música d’Hivern de Puigcerdà i el III Cant de la Sibil·la.

Pel que fa als poemes, es van dividir en tres blocs temàtics: el primer bloc, va constar de 12 poemes de Jordi Pere Cerdà, escriptor altcerdà mort aquest any, a qui es va vloer retre homenatge; el segon bloc, 12 poemes de l’escriptor alturgellenc Joan Graell; i, finalment, 8 fragments del poema èpic “L’Atlàntida”, d’en Jacint Verdaguer. Els rapsodes van ser: Enric Quílez, Francesc Xavier Esteban, Manel Figuera i Jaume Piguillem.

Als interludis dels blocs de poemes es van interpretar diverses peces musicals per part de Marc i Guillem Pons (violoncels) i Marc Freixes (piano).

Per cloure l’acte, va tenir lloc el III Cant de la Sibil·la, a càrrec de la cantant Teresa Pérez de Rozas, qui interpretà el paper de la Sibil·la per tercer any consecutiu, amb l’acompanyament de guitarra per part de l’Albert Martínez.

L’acte va cloure les diverses activitats culturals del Grup de Recerca de Cerdanya al llarg de l’any 2011 i es va convidar a una copa de cava als assistents.