Trobada poesia música cant Sibil·la Coral Flor de Neu

V Trobada de Poesia i Música d’Hivern i Cant de la Sibil·la

Música i Poesia

Diumenge, dia 30 de desembre, a les 21,30 hores, a la Sala de Convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà va tenir lloc la V Trobada de Poesia i Música d’Hivern de Puigcerdà, activitat organitzada pel Grup de Recerca de Cerdanya.

A l’acte, es van llegir tres blocs de poemes: el primer, dotze poemes de Maria-Mercè Marçal; el segon bloc, dotze poemes d’en Miquel Martí i Pol; i, finalment, un tercer bloc de dotze poemes relacionats amb l’hivern i el Nadal. Els rapsodes van ser: Francesc X. Esteban, Manel Figuera, Teresa Pérez de Rozas i Jaume Piguillem.

Els blocs van anar precedits per acompanyament musical. El Marc Pons va tocar al violoncel el Preludi de la Suite n. 5 de J. S. Bach i en Guillem Pons, també al violoncel, l’Allemande de la Suite n.1 de Bach. L’Arnau Balcells, al piano, va interpretar “Venetianisches Gondellied” de Félix Mendelssohn i el primer moviment de la sonata n. 16 de W. A. Mozart.

Seguidament, la Coral Flor de Neu, dirigida per Albert Piñeira, Alcalde de Puigcerdà, va interpretar sis tradicionals nadales catalanes.

Finalment, va tenir lloc la interpretació per quart any consecutiu del Cant de la Sibil·la, a càrrec de Teresa Pérez de Rozas.

L’acte va ser seguir per un molt nombrós públic, que va omplir la sala.