Agenda Abril 2024

Agenda

Aquestes són les activitats programades per al mes d’abril de 2024. Totes les activitats que organitza el Grup de Recerca de Cerdanya són gratuïtes, sense ànim de lucre i obertes a tothom. No cal inscripció per assistir-hi.

 

Presentació del monogràfic de la revista Querol 34 sobre la Guerra Civil a la Cerdanya
Dissabte, 20 d’abril, 12h
Sala Pilar Prim de la Biblioteca Comtat de Cerdanya, Puigcerdà

 

PARLEM DE CIÈNCIA
Sala Pilar Prim de la Biblioteca Comtat de Cerdanya, Puigcerdà.

“Quin impacte té la catàlisi en les nostres vides? Des del desenvolupament de noves rutes de síntesi a la funcionalització de ful·lerens”, per la Dra. Anna Pla Quintana, Investigadora a l’Institut de Química Computacional i Catàlisi (IQCC) i al Departament de Química de la Universitat de Girona.
Dissabte, 20 d’abril, 18h

“El més petit de tots: a la recerca dels constituents últims de la matèria”, pel Dr. Joan Soto Riera, Catedràtic de la UB. Físic teòric per la UB.
Dissabte, 20 d’abril, 19:15h

“Más allá del clima. Las alteraciones del ser humano sobre la composición elemental de los ecosistemas”, per Javier de la Casa Sánchez, llicenciat en Biologia per la Universidad Complutense de Madrid i la Universidad Nacional de México. Especializat en restauració d’ecosistemes per la Universidad de Alcalá. Actualment, estudiant de predoctorat al CREAF.
Dissabte, 27 d’abril, 19h

 

Si voleu estar informats de les activitats que organitza el GRC us podeu subscriure al newsletter o seguir-nos a les xarxes socials twitterfacebook, instagram, linkedin i al canal de telegram.