Cicle Joves Investigadors.“Una possible ampliació del Parc Natural del Cadí-Moixeró“, a càrrec de Jofre Abellanet

Jofre Abellanet planteja l’ampliació del Parc Natural del Cadí Moixeró

Conferències Joves Investigadors

Dilluns, dia 23 de juliol, a les 18 hores, a la Sala de Convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà, va tenir lloc la conferència: “Tot perseguint el picot negre. Una possible ampliació del Parc Natural del Cadí Moixeró (PNCM)”, a càrrec de Jofre Abellanet i Vidal.

A la conferència, en Jofre va parlar de la influència socioeconòmica que podria tenir una possible ampliació del PNCM, especialment si s’hi incorporés l’espai protegit de la Reserva de Caça de la Tossa Plana de Lles, que abasta part de la solana de la Cerdanya i de l’Alt Urgell.

Cicle Joves Investigadors.“Una possible ampliació del Parc Natural del Cadí-Moixeró“, a càrrec de Jofre Abellanet
El ponent, Jofre Abellanet i Vidal, durant la conferència (foto: Gael Piguillem)

Aquestes conferències s’emmarquen dins del cicle “Joves Investigadors” sobre treballs de recerca de 2n de Batxillerat que organitza cada any el Grup de Recerca de Cerdanya a finals de juliol.

En Jofre Abellanet i Vidal és l’actual Premi AUCer 2018 i estudiarà el curs vinent el grau conjunt de Física i Química a la Universitat Autònoma de Barcelona.

2 comments

  1. […] a Jofre Abellanet i Vidal, pel treball “Tot perseguint el picot negre”, sobre una possible ampliació del Parc Natural del Cadí-Moixe…, dotat amb 500 euros, un lot de llibres de Cerdanya i trofeu […]

  2. […] la recerca en aquest camp, va ser per a Jofre Abellanet i Vidal, de Llívia, pel seu treball “Tot perseguint el picot negre”, sobre una possible ampliació del Parc Natural del Cadí-Moixer…. El premi està dotat amb 500 euros, un lot de llibres de Cerdanya i trofeu commemoratiu, obra de […]