XIX Trobada Micològica de Tardor de Cerdanya Cerdanya

Arriba la 21a Trobada Micològica de Cerdanya

Exposicions Jornades divulgatives

Com cada any per aquestes dates, l’Ajuntament de Puigcerdà, el Museu Cerdà de Puigcerdà, Oriol Mercadal i Pere Valiente, organitzen la Trobada Micològica de Cerdanya, en què col·labora el Grup de Recerca de Cerdanya.

La Trobada, que tindrà lloc els dies 10 i 11 d’octubre, arriba enguany a la seva 21a edició amb diverses activitats relacionades amb la micologia i que fan que continuï essent l’activitat de referència en el món dels bolets a la nostra comarca: l’exposició, la xerrada sobre bolets, el tast de plats preparats amb bolets, un curs d’introducció a la micologia, un dinar micològic i un concurs de fotografia de bolets.

Durant tot dissabte es classificaran i s’exposaran les espècies de bolets que s’hagin trobat. Tothom pot participar portant els exemplars que hagi collit.

Diumenge es concentra el gruix de les activitats, entre les quals destaquen el tast de plats preparats amb bolets, un curs d’introducció a la micologia i un dinar micològic.

 

PROGRAMA

Cartell Trobada Micològica de Tardor 2015


DISSABTE 10 D’OCTUBRETarda, de les 17 h a les 20 h:
Classificació i muntatge de l’exposició de bolets. Micòleg titular: Miquel Rovira.
Podreu col·laborar i participar en l’exposició portant els vostres bolets per a la seva classificació.

DIUMENGE 11 D’OCTUBRE
De les 10 a les 14h i de les 17 a les 20h
Exposició de bolets.

Curset d’introducció a la micologia, a càrrec de Miquel Rovira (micòleg de l’Associació Micològica del Berguedà i coordinador de la revista micològica i botánica MOIXERÓ). Preu: 20 €. Horari de 9:30 a 13:30h

A les 12.00 h: Lliurament dels premis dels concursos de fotografia micològica

A les 12.30 h: Xerrada gastromicològica, a càrrec de Pere Valiente.

A les 13.00 h: Degustació de platets amb bolets a càrrec de la SOCIETAT GASTRONÒMICA DEL PIRINEU i tast d’embotits facilitats per les empreses CARLIT, CASA ESQUENA I POCIC.

A les 14.30 h: Dinar micològic a l’Hotel del Prado. Preu: 25 €. Reserves al mateix hotel; tel.: 972882279, reserves@hoteldelprado.cat

XIX Trobada Micològica de Tardor de Cerdanya Cerdanya