“El Regne de les Compostes” al Parc Nartual Cadí-Moixeró

Exposicions

Des de l’5 de febrer al 31 de març del 2011, es podrà visitar al Centre del Parc Natural del Cadí-Moixeró de Bagà l’exposició fotogràfica “El regne de les compostes”, cedida gratuïtament pel Grup de Recerca de Cerdanya a l’ens rector del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

L’exposició és un viatge a través de les diferents espècies de flors compostes que podem trobar a les comarques de la Cerdanya i del Capcir i està complementada amb plafons explicatius. A més a més, cada fotografia consta d’una etiqueta identificativa on s’explicita el nom científic de la flor, els noms comuns que pugui tenir i, si n’hi ha, els noms comuns que rep a la Cerdanya. Les fotografies són obra dels naturalistes Francesc X. Esteban i Gael Piguillem.

L’exposició romandrà gairebé 2 mesos i és un pas més en la relació de col·laboració existent entre el Grup de Recerca de Cerdanya i el Parc Natural del Cadí-Moixeró, exemplificada en altres exposicions creades pel Grup i en les reeixides Jornades Divulgatives sobre el Parc del passat novembre.

Prèviament aquesta exposició s’havia pogut visitar al Museu Cerdà de Puigcerdà durant el maig de 2010.

L'exposició al Museu Cerdà de Puigcerdà el passat mes de maig de 2010