Reactivem el Fòrum Cerdanya, ara més interactiu amb les xarxes socials

Fòrum Cerdanya

Recuperem els debats del Fòrum Cerdanya amb la novetat que tothom podrà proposar temes i preguntes a través de facebook i twitter, així com seguir els debats en temps real.

El Grup de Recerca de Cerdanya ha decidit reactivar durant el segon semestre d’aquest any el Fòrum Cerdanya, espai únic de debat sobre temes relacionats amb Cerdanya. L’activitat no tingué una continuïtat regular l’any passat per falta de finançament i sofrirà enguany una profunda revolució pel que fa a format, temàtica i despeses.

La nostra entitat sempre ha apostat per estar a l’avantguarda de les noves tecnologies i les xarxes socials, sempre seguint els principis de l’austeritat i la gestió responsable de recursos, en un 90% procedents de fons propis i privats.

Així doncs, s’han programat diferents punts per consolidar el renaixement d’aquesta activitat que convé remarcar:

  • Seguint la forta implicació del Grup de Recerca de Cerdanya amb les xarxes socials i les noves tecnologies, com la introducció del codi QR en tota la publicitat en paper i la presència a les xarxes socials Twitter i Facebook, volem obrir l’activitat a tot el públic en general, resident o no a la comarca, fora de l’estricte marc de debat presencial.
  • Fomentarem la màxima participació ciutadana als debats mitjançant les xarxes socials.
  • Tothom podrà enviar aquelles qüestions que poden ser objecte de controvèrsia així com proposar subtemes i preguntes directes als diferents representants convidats al debat presencial.
  • Els debats seran retransmesos via Twitcam en directe i també mitjançant piulades als perfils de Twitter i Facebook oficials.

El Grup de Recerca de Cerdanya sempre s’ha mostrat com una entitat multidireccional i interactiva, oberta a suggeriments i amb vocació innovadora, sense hipoteques i de manera totalment independent de les institucions públiques de dins i de fora de la comarca, llur suport puntual i irregular no només no ha estat un handicap , sinó que és i segueix essent un element motivador per realitzar la tasca planejada amb més i millors iniciatives.

Es faran públiques les diferents sessions programades a la pàgina web del Grup de Recerca de Cerdanya, a l’agenda d’activitats que mensualment es fa pública via correu electrònic, al perfil de Twitter i a la pàgina de Facebook.

Ja està disponible al nostre perfil de facebook un fil per proposar temes per als propers debats. També ho podeu fer a través de twitter amb el hashtag #ForumCerdanya.