Jornades d'Estudis Comarcals 2020

Les Jornades d’Estudis Comarcals de Cerdanya online

Jornades d'Estudis Comarcals

Com ja sabeu, dissabte 14 de novembre l’Arxiu Comarcal de la Cerdanya i el GRC havíem de realitzar les IV Jornades d’Estudis Comarcals de Cerdanya a Bellver. Però degut a les restriccions legals imposades per l’actual situació sanitària les hem hagut de suspendre en format presencial.

Hem habilitat una pàgina web per tal que tots els participants a les jornades que ho vulguin ens puguin passar les seves comunicacions i les pugueu veure: https://www.recercacerdanya.org/jec2020/

El web conté el llistat de comunicacions presentades a les jornades, amb els seus abstracts, així com un parell de conferències de l’Oriol Olesti i de l’Àngel Bonada que també havien d’exposar-se dintre del programa de les JEC2020.

També trobareu els vídeos de les conferències que ens hagin fet arribar. Encara que els autors no facin la presentació en vídeo, les seves comunicacions s’inclouran igualment a la revista ERA que s’editarà el proper any 2021.

L’organització considera que potser no és el format que li agradaria per les Jornades però que és una solució acceptable donades les circumstàncies.