Modern Music Lleó Borrell 2018

El GRC i l’Escola de Música Issi Fabra celebren el IV Cerdanya Modern Music

Música i Poesia

Ahir diumenge dia 16 de desembre va tenir lloc, la Sala de Convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà, el IV Cerdanya Modern Music memorial ‘Lleó Borrell’ a càrrec de músics locals, que van interpretar peces de música moderna molt conegudes.

Els participants varen ser: Marc Artigas (bateria); Berta Ferrer i Raphael Liberati (guitarres elèctriques); Isabella Cane (guitarra acústica), Eric Gimenez (baix elèctric); Júlia Bisbal (guitarra i baix elèctric); Llorenç Huertas (bateria i guitarra elèctrica); Dani Aragüés (baix elèctric i bateria); Eduard Palomares (guitarra elèctrica), Conrad Oliver (piano) i Albert Martínez (veu, guitarra acústica i baix elèctric).

Lleó Borrell i Gambús (Puigcerdà, 11 de novembre del 1924 – Barcelona, 18 de febrer del 1994) fou un compositor de música lleugera i pianista de jazz relacionat especialment amb la Nova Cançó, de la qual fou un dels autors fonamentals en col·laboració amb els textos del poeta Josep Maria Andreu.

Fa quatre anys el Grup de Recerca de Cerdanya i l’Escola Municipal de Música ‘Issi Fabra’ van decidir de dedicar-li un memorial de música moderna.