Èxit de la Primera Trobada de Poesia d’Estiu a Puigcerdà

Música i Poesia

Estiu-2Dilluns 17 d’agost a les 21,30h va tenir lloc a la Sala de Convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà la I Trobada de Poesia d’Estiu de Puigcerdà que va comptar amb assistència de més de 70 persones, tot un èxit de convocatòria.

La trobada es va articular en tres blocs de poemes catalans relacionats amb l’estiu i amb la Nit Màgica de Sant Joan, separats per la interpretació de breus peces de violoncel de J. S. Bach a càrrec del violoncelista puigcerdanès Marc Pons. Van actuar com a rapsodes Meritxell Roldan, Francesc Xavier Esteban i Enric Quílez.Estiu-1

Les Jornades d’Estiu s’emmarquen en les jornades poesia que organitza el Grup de Recerca de Cerdanya i que complementen les Jornades d’Hivern, que se celebren el 30 de desembre, també a Puigcerdà, amb una reeixida i constant afluència de públic. La voluntat del Grup de Recerca de Cerdanya és la de continuar amb l’organització d’aquests tipus d’events presentant innovacions i explorant nous formats per oferir als participants noves formes d’entreteniment cultural.

Escriu el teu comentari