II Cerdanya Classic Music

Música i Poesia

Dissabte, 24 de març, a les 21,30h, a la Sala de Convencions del Museu Cerdà va tenir lloc el II Cerdanya Classic Music en commemoració de l’entrada de la primavera, en què diversos joves músics cerdans van interpretar peces de música clàssica.

El concert va començar a les mans de la Sajni Hotchandani que va interpretar al piano “La maja y el ruiseñor” (Goyesca), d’Enric Granados. Seguidament, va acompanyar a la seva germana, Indira Hotchandani qui va interpretar a la flauta travessera la “Sonatina”, de Manuel Oltra. Seguidament, al piano, Dragos Fotescu va tocar la “Fantasie Impromptu”, de Frederic Chopin. A continuació, Judit Calveras (violí), acompanyada de Laia Martin (piano) van tocar el “Sonetí de la rosada”, d’Enric Toldrà. Després, la Judit va interpretar en solitari la “Romanze”, de Dimitri Shostakovich. Posteriorment, la Laia Martin va tocar dues peces per piano: la “Sonata re menor L. 422”, de  Domenico Scarlatti i la “Fantasia si menor Op. 28”, d’Aleksandr Skriabin. El joveníssim intèrpret l’Arnau Balcells, de només 11 anys, va interpretar al piano la “Sonatina Op. 20 n. 1”, de Friedrich Kuhlau i la coneguda “Mazurka Op. 7 n. 1”, de Frederic Chopin. A continuació, el duo de guitarres d’Albert Martínez i Dragos Fotescu van tocar l’“Andante del concert n. 3 per a dues mandolines”, d’Antonio Vivaldi i “Le Cygne”, de Camille Saint-Saëns.

Va cloure el concert, el pianista Marc Freixes amb l’ “Intermezzo op.118 n. 2”, Johannes Brahms i el “Preludi n. 3”, d’Albert Guinovart.

Escriu el teu comentari