La II Trobada de Poesia d’Estiu a Puigcerdà, un referent

Música i Poesia

Dimecres 28 d’agost a les 22h va tenir lloc a la Sala de Convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà la II Trobada de Poesia i Música d’Estiu de Puigcerdà. Les Jornades d’Estiu s’emmarquen en les jornades poesia que organitza el Grup de Recerca de Cerdanya i que complementen les Jornades d’Hivern, que se celebren el 30 de desembre, també a Puigcerdà, amb una molt bona acollida per part del públic.

La trobada es va articular en tres blocs de poemes catalans. El primer bloc constà de setze poemes de Màrius Torres, poeta del qual enguany celebrem el centenari del seu naixement. El segon bloc constà de setze poemes més de Salvador Espriu, poeta del qual celebrem el vint-i-cinquè aniversari de la seva mort. Finalment, el tercer bloc constà de setze poemes de Joan Maragall, coincidint amb l’any Maragall (150è aniversari del seu naixement i centenari de la seva mort).

Els rapsodes van ser: Gerard Cunill, Francesc Xavier Esteban, Manel Figuera i Meritxell Roldan. La jornada va estar amenitzada amb música de violoncel, a càrrec del violoncel·lista puigcerdanès Marc Pons.

Marc Pons (violoncel·lista) i els rapsodes

Escriu el teu comentari