La II Trobada de Poesia i Música d’Hivern recupera el Cant de la Sibil·la

Música i Poesia

IITrobadaPoesiaTardor2009Dimecres, 30 de desembre, tindrà lloc a les 21,30h, a la Sala de Convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà la II Trobada de Poesia i Música d’Hivern, en la qual es llegiran poemes de Carles Riba (en commemoració del 50 aniversari de la seva mort), poemes d’autors cerdans i poemes relacionats amb el Nadal.

La vetllada s’amenitzarà amb música de violoncel, a càrrec de Marc Pons i de piano, a càrrec de Marc Freixes.

La sessió continuarà amb un recital de nadales de la “Coral Euridice” i clourà l’acte una representació del Cant de la Sibil·la, a càrrec de Teresa Pérez de Rozas.

El Cant de la Sibil·la és un cant d’origen medieval que es cantava al sud d’Europa durant la missa del gall i que va ser prohibit per l’església durant el Concili de Trento, tot i que va perdurar a l’Alguer, a Ontinyent i sobre tot a les Illes Balears.

El Grup de Recerca de Cerdanya ha decidit de recuperar-lo a Puigcerdà en la seva versió més coneguda: la mallorquina.

2 comments

  1. […] de Trento, tot i que va perdurar a l’Alguer, a Ontinyent i sobre tot a les Illes Balears. El Grup de Recerca de Cerdanya va decidir de recuperar-lo l’any passat a Puigcerdà en la seva versió més coneguda: la mallorquina. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 […]

Escriu el teu comentari