10a Trobada de Poesia i Música d'Hivern, i Cant de la Sibil·la

X Trobada de Poesia d’Hivern i Cant de la Sibil·la

Música i Poesia

Dissabte, dia 30 de desembre, a les 21,30 hores, a la Sala de Convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà, va tenir lloc el darrer acte cultural del GRC de l’any: la X Trobada de Poesia i Música d’Hivern, seguit del Cant de la Sibil·la.

Per començar, l’alcalde de Puigcerdà, el Sr. Albert Piñeira va despedir l’any cultural 2017 i va explicar les principals actuacions i fets culturals d’aquest període i va dedicar l’acte al desaparegut Oriol Mercadal, director del Museu Cerdà, que va morir el 15 de desembre.

Els músics que hi van actuar van ser: Aylén Jiménez, que va interpretar al piano “Floating snowflakes” de Julie Knerr, seguida d’Isabella Cane, que va interpretar al piano “Jingle Bells Jazz” (amb arranjament de Parsons).

Després, l’Elsa Colomines (piano), va tocar l’Impromptu op. 90 n. 2 de Franz Schubert, seguida de Júlia Bisbal i Albert Martínez, tots dos a la guitarra, que van tocar la nadala “Els Pastorets”.

En Jordi Llaudó va interpretar al piano l’Arabesca n.1, de Claude Debussy i, finalment, el Marc Pons (violoncelo) i Laia Martín (piano), van tocar a duo les nadales “Som al dia de Nadal” i “Mirall de pau”.

Pel que fa als poemes, van constar de tres blocs: 16 poemes de Maria-Mercè Marçal, 12 poemes d’en Gerard Vergés i, finalment, 12 poemes diversos sobre el Nadal i l’Hivern. Els rapsodes varen ser: Enric Quílez, Francesc Esteban, Teresa Pérez de Rozas i Manel Figuera.

Després de la lectura de poemes, la Coral “Flor de Neu”, dirigida pel Sr. Albert Piñeira, va interpretar 5 nadales tradicionals.

I per cloure l’acte, Teresa Pérez de Rozas, amb acompanyament a la guitarra de l’Albert Martínez, va interpretar el Cant de la Sibil·la.