Setmana de la Ciència 2009

Setmana de la Ciència

Dins del marc de les celebracions mundials de la Setmana de la Ciència, el Grup de Recerca de Cerdanya ofereix un seguit d’activitats relacionades amb la divulgació científica de diferents àmbits científicotecnològics. Enguany es planteja un programa ambiciós per seguir posicionant la Cerdanya com un punt de referència dins el panorama divulgatiu pirinenc. En col·laboració amb el Museu Cerdà i el Campus Cerdanya, hi ha programades les següents activitats:

SetmanaCiencia09

-Divendres, 13 de novembre, a les 21,30h, a la Sala de Convencions del Museu Cerdà es projectarà una pel·lícula relacionada amb la seguretat a Internet i, a continuació, tindrà lloc una taula rodona amb experts sobre aquest tema.

-Dissabte, 14 de novembre, a les 17h, al Campus Cerdanya de Puigcerdà (Poliesportiu), tindrà lloc la presentació del número 2 de la revista digital del GRC, “Ker”.

-A les 18h, també al Campus Cerdanya, es desenvoluparà un taller de tast titulat: “Aliments transgènics o ecològics?”.

-A les 19,30h, al mateix lloc, se celebrarà el I Aniversari d’existència del Grup de Recerca de Cerdanya.

-A les 22h, des de la plaça de l’Estació de Puigcerdà, sortirem a fer observacions astronòmiques amb telescopis a Guils. Cal dur vehicle propi i roba d’abric.

-Diumenge, 15 de novembre, a les 10h, des de la plaça de l’Estació de Puigcerdà, sortirem a fer un recorregut geològic per la Cerdanya. Cal dur vehicle propi. La sortida no revesteix dificultat i té una durada prevista d’unes 3 hores.

Escriu el teu comentari