Setmana de la Ciència 2011

Setmana de la Ciència

Dins del marc de les celebracions mundials de la Setmana de la Ciència, el Grup de Recerca de Cerdanya ofereix un seguit d’activitats relacionades amb la divulgació científica de diferents àmbits científicotecnològics. Enguany es planteja un programa auster però de qualitat per seguir posicionant la Cerdanya com un punt de referència dins el panorama divulgatiu pirinenc.

El Grup de Recerca de Cerdanya (GRC) té entre les seves finalitats el coneixement i la divulgació del patrimoni natural de Cerdanya mitjançant la realització de diferents conferències, tallers o exposicions de producció pròpia.

S’han programat les següents activitats:

  • Conferència: “¿Quiere la Cerdanya apagar las estrellas? La contaminación lumínica en la Cerdanya” , a càrrec de Gustavo E. García, President de l’Associació Astronòmica de la Seu d’Urgell. Dissabte 26 a les 18h. Sala de Convencions del Museu Cerdà.
  • Sortida geològica per la comarca. Diumenge 27 a les 10h.
  • Eposició “Libèl·lules”. Fins l’onze de desembre, Sala d’exposicions temporals del Museu Cerdà. Entrada lliure i gratuïta.

“Libèl·lules” és una exposició col·lectiva de fotografia amb obres de cinc autors naturalistes bons coneixedors d’aquest grup d’insectes. L’exposició està formada per més de 100 fotografies en color i, a més d’imatges i plafons informatius sobre aspectes interessants de la vida de les libèl·lules, hi ha representades la totalitat de les espècies que han estat citades a l’Alta i la Baixa Cerdanya fins ara. Està dirigida al públic de tota mena i és especialment adient per ser visitada per les escoles de la comarca. L’exposició està finançada enterament amb fons privats.

 

Escriu el teu comentari