Ajuda’ns a salvar el Certamen de Curtmetratges. PATROCINA’NS!

CICC 2011

El Grup de Recerca de Cerdanya és una associació sense ànim de lucre que organitza activitats culturals i científiques gratuïtes i obertes a tothom principalment en l’àmbit natural de la comarca de la Cerdanya.

Enguany pel cap de setmana del 22 i 23 d’octubre està previst celebrar la segona edició del Certamen de Curtmetratges de Cerdanya, dins les instal·lacions del Museu Cerdà de Puigcerdà, que té com a objectius principals la promoció turística a un públic nou, la promoció de joves talents del gènere cinematogràfic i la projecció de la comarca de Cerdanya com a plató i marc de referència en el nou cinema del nostre petit país. L’activitat no compta amb cap suport públic en metàl·lic i es finança a través de les quotes dels nostres associats i Socis Protectors. Els directius ni cap membre del Grup de Recerca de Cerdanya no tenim cap compensació econòmica per l’organització del festival ja que es tracta d’una iniciativa completament altruista i amateur.

Hem preparat un ambiciós projecte per tot el cap de setmana que inclou, a banda de les habituals projeccions i el concurs de curtmetratges –on el públic serà qui emetrà el veredicte sobre els diferents premis-, una sèrie de tallers gratuïts d’interpretació, de càsting, de filmació, de guió, tallers de cinema i d’interpretació per nens, trobades amb els actors i directors dels curtmetratges seleccionats, una exposició fotogràfica, la realització d’un vídeo tipus making off del certamen, etc., per a tots els públics amb la intenció de convertir Cerdanya en la capital pirinenca del curtmetratge jove.

El pressupost de la segona edició (5.500€) és un 60% més baix que l’anterior i tenim la previsió d’assolir el miler de participants en tots els actes del cap de setmana. Col·labora amb nosaltres perquè puguem seguir desenvolupant la nostra tasca i salvar aquesta iniciativa original i inèdita a la comarca.

Ajuda’ns a tirar endavant amb aquesta activitat, fem que el Certamen de Curtmetratges de Cerdanya sigui una realitat enguany amb la suma de petits esforços individuals.

Tenim tres models de retorn pel patrocini:

ESPÒNSOR des de 200€/any

Es col·locarà el logotip de l’empresa en un espai preferent en tots els suports publicitaris*.

PATROCINADOR des de 100€/any

Es col·locarà el logotip de l’empresa en un espai menor que en els espònsors en tots els suports publicitaris*.

SOCI PROTECTOR des de 50€/any

Es col·locarà el nom de l’empresa/persona al llibre d’honor del Grup de Recerca de Cerdanya i rebran comunicacions preferents per participar a les nostres activitats. Els Socis Protectors de la nostra entitat gaudeixen de l’estatus de soci del Grup de Recerca de Cerdanya de manera honoraria i poden participar activament en les activitats exclusives per socis que generem.

*cartells, tríptics, estructures publicitàries, material docent, certificats d’assistència, certificats docents, documentació dels tallers, així com també en la difusió dels actes pels mitjans de comunicació locals, comarcals i nacionals, en les notes de premsa, al butlletí del GRC, a la revista trimestral online de caràcter cultural Querol, a la revista semestral online de caràcter científic Ker, en la pàgina web i facebook de l’associació i en totes les comunicacions per correu electrònic que Grup de Recerca de Cerdanya emeti.

TENIM EL COMPROMÍS D’ESTENDRE EL PATROCINI PER AQUESTA ACTIVITAT DURANT TOTS ELS ACTES DE L’ANY 2012.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a: grup@recercacerdanya.org

Rep la nostra gratitud per avançat.

Escriu el teu comentari