Obertura del Certamen 2011 // Apertura del Certamen 2011

CICC 2011

[CATALÀ]

Benvolgut/da amic/ga,

Novament tenim el plaer d’informar-lo de la convocatòria del II CERTAMEN INTERNACIONAL DE CURTMETRATGES DE CERDANYA, organitzat pel Grup de Recerca de Cerdanya.

Pot trobar tota la informació actualitzada del festival a la web: www.recercacerdanya.org/cicc2011

RECORDEM QUE TOTES LES ACTIVITATS QUE ORGANITZA EL GRUP DE RECERCA DE CERDANYA SÓN GRATUÏTES, SENSE ÀNIM DE LUCRE I OBERTES A TOTHOM.

El Grup de Recerca de Cerdanya és una associació sense ànim de lucre que organitza activitats culturals i científiques gratuïtes i obertes a tothom principalment en l’àmbit natural de la comarca de la Cerdanya.

Col·labora amb nosaltres perquè puguem seguir desenvolupant la nostra tasca.

Si t’interessa patrocinar les nostres activitats o fer-te soci protector, pots posar-te en contacte amb nosaltres a: grup@recercacerdanya.org

 

[CASTELLANO]

Apreciado/a amigo/a,

Nuevamente tenemos el placer de informarlo de la convocatoria del II CERTAMEN INTERNACIONAL DE CORTOMETRAJES DE CERDANYA, organizado por el Grup de Recerca de Cerdanya.

Puede encontrar toda la información actualizada del festival en la web: www.recercacerdanya.org/cicc2011

RECORDAMOS QUE TODAS LAS ACTIVIDADES QUE ORGANIZA EL GRUP DE RECERCA DE CERDANYA SON GRATUITAS, SIN ÁNIMO DE LUCRO Y ABIERTAS A TODOS.

 

El Grup de Recerca de Cerdanya es una asociación sin ánimo de lucro que organiza actividades culturales y científicas gratuitas y abiertas a todos principalmente en el ámbito natural de la comarca de Cerdanya (Catalunya).

Colabora con nosotros para que podamos seguir desarrollando nuestra tarea.

Si te interesa patrocinar nuestras actividades o hacerte socio protector, puedes ponerte en contacto con nosotros a: grup@recercacerdanya.org

Escriu el teu comentari