Premi Sebastià Bosom 2020

Alba Pérez rep el Premi Sebastià Bosom pel seu estudi sobre el màrqueting digital a Cerdanya

Premi Sebastià Bosom

Dissabte, dia 2 de gener del 2021, a les 18 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Puigcerdà, va tenir lloc el lliurament del Premi Sebastià Bosom 2020, que s’hauria d’haver atorgat a començament setembre del 2020, però que a causa de la pandèmia s’ha hagut de demorar fins ara.

Dilluns, 3 d’agost del 2020, a les 16:30 hores, a l’Arxiu Comarcal de Cerdanya, a Puigcerdà, es va reunir el Jurat del VII Premi Sebastià Bosom – Vila de Puigcerdà, format per:

  • Àlex Rubio, regidor de Cultura de Puigcerdà,
  • Enric Quílez, president del Grup de Recerca de Cerdanya,
  • Erola Simon, cap de l’Arxiu Comarcal de Cerdanya,
  • Francesc Esteban, secretari del GRC, que actuà com a Secretari.

Després d’una llarga i acurada deliberació, el Jurat del Premi va decidir per unanimitat atorgar els següents guardons:

  1. Guanyadora, a Alba Pérez i Marginet, pel treball “Màrqueting digital a Cerdanya: estem al dia?”, dotat amb 500 euros, un lot de llibres de Cerdanya i trofeu commemoratiu.
  2. Accèssit, a Albert Vendrell i Comengés, pel treball “Estudi d’una instal·lació d’energia solar a la Cerdanya”, dotat amb 250 euros, un lot de llibres de Cerdanya i trofeu commemoratiu.
Premi Sebastià Bosom 2020
D’esquerra a dreta: Carolina i Eduard Bosom (fills de Sebastià Bosom), Enric Quílez (president del GRC), Alba Pérez (premi Sebastià Bosom), Albert Vendrell (accèssit), Albert Piñeira (alcalde de Puigcerdà) i Àlex Rubio (regidor de Cultura)

Enguany, el lliurament del premi Josep Egozcue es demora fins d’aquí unes setmanes, quan sigui possible accedir a la Cerdanya sense les actuals restriccions sanitàries.