II Premi Sebastià Bosom - Vila de Puigcerdà 2014. Grup de Recerca de Cerdanya.

Ernest Orriols guanya el Premi Sebastià Bosom – Vila de Puigcerdà 2014

Premi Sebastià Bosom

El Jurat del Premi “Sebastià Bosom – Vila de Puigcerdà 2014”, format per:

  • Jordi Forcada
  • Oriol Mercadal
  • Xavier Piguillem
  • Albert Piñeira
  • Enric Quílez
  • Erola Simon

i actuant com a secretari, Francesc Esteban,

reunits el dia 20 d’agost, a les 17 hores, a l’Arxiu Històric Comarcal de la Cerdanya, van decidir després d’una acurada deliberació concedir el primer premi a l’Ernest Orriols pel seu treball “Fonts termals properes: rutes, història i aprofitament” (400 euros, un lot de llibres i trofeu commemoratiu) i un accèssit a la Jessica Comas pel seu treball “El teatre amateur a Puigcerdà” (200 euros, un lot de llibres i trofeu commemoratiu).
Els premis seran lliurats el dia 6 de setembre, a les 21 hores, a l’Hotel Muntanya de Prullans durant el sopar de gala que organitza anualment el Grup de Recerca de cerdanya.

El Premi Sebastià Bosom-Vila de Puigcerdà va ser creat l’any 2013 amb la intenció de premiar el millor treball de recerca de Batxillerat sobre la Cerdanya i per honorar la memòria del Sebastià Bosom, arxiver que fou durant molts anys de Puigcerdà.

II Premi Sebastià Bosom - Vila de Puigcerdà 2014
Ernest Orriols i Jèssica Comas (tercer i quarta per la dreta), guanyador i accèssit del II Premi Sebastià Bosom – Vila de Puigcerdà 2016 al millor treball de recerca de temàtica ceretana (foto: Gael Piguillem).