Portada de la revista Querol

Quart número de la revista Querol

Revista cultural Querol

Revista Querol 4Ha arribat el temps de neu, tot i que aquest sembla que les nevades es fan esperar i tindrem una certa sequera. La neu és un d’aquells temes recurrents a les converses de la nostra comarca i tothom en parla: que si no neva com abans, que si el canvi climàtic, que si la neu s’acabarà algun dia…

També parlarem d’un tema que ha portat una certa polèmica a la Vila: els Pastorets, que no s’han pogut representar el dia de Sant Esteve com és tradicional per causes totalment alienes a la voluntat de la companyia teatral que els representava.

Parlarem també d’en Jordi Pere Cerdà, que enguany fa noranta anys, Premi d’Honor de les Lletres catalanes i un dels grans oblidats a la comarca pel que fa als escriptors cerdans, tot i la seva innegable vàlua i qualitat literària.

També parlarem de la comarca i de la visió que tenen residents  i  foranis  d’ella,  així  com  del  difícil  paper  de l’associacionisme cerdà.

D’aquests temes i de molts altres, parlarem en aquest quart número de la revista QUEROL, que us podeu descarregar en format PDF (9 MB).

Esperem que aquest número us agradi i en gaudiu tant com nosaltres l’hem gaudit preparant-lo.

Descarregar la revista Querol 4

1 comment

  1. […] Aquí teniu els números quatre de la revista Ker i la revista Querol. […]

Escriu el teu comentari