Portada de la revista Querol

Sisè número de la revista Querol

Revista cultural Querol

Revista Querol 6Després d’una primavera molt fresca i plujosa, sembla que l’estiu entra amb molta empenta. Una onada de calor africana ha fet pujar els termòmetres considerablement quan alguns ja ens estàvem preguntant si aquest any arribaria l’estiu. Per desgràcia, la calorada ha durat poc i tornem a tenir un temps variable.

Després del solstici i les celebracions de Sant Joan, Sant Pau i Sant Pere, comencen els mesos turísticament forts a la comarca. La flora es troba en el seu millor moment, els camps comencen a groguejar –tot i que encara queda prou verd– i els turistes arriben.

En aquest número parlarem dels biocombustibles i els camps de colza, que tenyeixen de groc darrerament la plana cerdana, de com celebrem les nostres festivitats, del solstici, de la revifalla literària de les lletres cerdanes, entre d’altres temes.

També s’inicia una nova etapa als governs locals després de les eleccions de maig. Quatre anys d’una nova legislatura en la qual veurem canvi destacats, almenys en les persones que portaran endavant la gestió municipal.

D’aquests temes i de molts altres, parlarem en aquest sisè número de la revista QUEROL, que podeu descarregar en format PDF (2.75 MB)

Esperem que aquest número us agradi i en gaudiu tant com nosaltres l’hem gaudit preparant-lo.

Descarregar la revista Querol 6

1 comment

  1. […] Aquí teniu els números quatre de la revista Ker i la revista Querol. […]

Escriu el teu comentari