Portada de la revista Querol 33. Foto: Marc Panicello

Trenta-tresè número de la revista Querol

Revista cultural Querol

Portada Revista Querol 33Encetem el número 33 de la revista Querol, amb una tardor que sembla més aviat un final d’estiu allargassat. Coses del canvi climàtic i del Niño. Poques flors i menys bolets.

En aquest número, no tenim Dossier, però tenim molt més continguts de l’habitual. Per exemple, tenim dues entrevistes, una a un cantautor local i una altra al Chat GPT, tan de moda ara mateix, que ens parla de la Cerdanya fent servir la informació que troba disponible a internet. També és temps de celebracions. D’una banda, el 40è aniversari de la creació del Parc Natural del Cadí-Moixeró, però també de la recuperació de festes ancestrals, com les falles d’Alàs i el Cant de la Sibil·la o el Kerresetcaps, a Puigcerdà.

I dins de la temàtica ecològica, un article sobre la reunió preparatòria de la COP28.

També tenim un parell d’articles que tracten la situació del català, jurídicament, d’una banda, al País Valencià i a les Illes Balears i, d’una altra, a la Unió Europea.

I les nostres habituals seccions, entre les quals destaquem un article sobre les inversions públiques a l’Alt Pirineu i Aran o bé dos articles més de fons sobre les pintures murals romàniques d’Andorra i sobre la pintura mural romànica a la Vall de Boí.

Incorporem una secció nova: el còmic, a fi de rejovenir les nostres pàgines.

I moltes coses més. Esperem que en gaudiu.

Descarregar la revista Querol 33