Vint-i-novè número de la revista Querol

Revista cultural Querol

Portada Revista Querol 29Ja tenim aquí el número 29 de la revista Querol. En el número 29 de la revista Querol podreu trobar una gran varietat d’articles de temàtica cultural diversa, així com alguns articles d’opinió sobre temàtiques d’actualitat, com són els macrobotellots en l’era de la covid-19, l’auge de les criptomonedes entre el jovent de Cerdanya, la nova bombolla immobiliària cerdana que s’està gestant, etcètera.

Vull destacar la ressenya que ens ha fet en Joaquim Nadal sobre “Història de Cerdanya”, l’obra magna de recent presentació sobre la història de la Cerdanya fins a l’actualitat, en la qual hi han contribuït un munt d’historiadors i que difícilment serà superada durant molt de temps i que esdevindrà un clàssic de referència per qualsevol persona que vulgui introduir-se a la història de la nostra comarca.

Iniciem una nova secció d’entrevistes a joves talents pirinencs, en aquest cas el corredor de muntanya i esquiador alturgellenc Jordi Alís, lligat també a Cerdanya.

Pel que fa al Dossier, tractarem un tema que fa pocs anys va estar de rabiosa actualitat a l’Alt Pirineu i que actualment sembla dormir el somni dels justos. Parlem de la Veguera de l’Alt Pirineu (i Aran). Hem volgut tenir diferents enfocaments sobre el tema: econòmics, polítics, jurídics… i també des de les diferents comarques d’aquest Alt Pirineu i Aran que es tracta d’articular, ja que cada terra fa sa guerra i les comarques tenen diferents opinions sobre la qüestió.

Esperem que en gaudiu.

Descarregar la revista Querol 29