Vint-i-setè número de la revista Querol

Revista cultural Querol

Portada Revista Querol 27El número 27 de la revista Querol ve, inevitablement, marcat per la pandèmia de la Covid-19. Molts dels articles d’opinió tenen relació amb aquesta malaltia que ens ha trastocat totes les nostres vides i costums i que condiciona totes les nostres activitats públiques i algunes de privades.

Malgrat això, també tenim molts altres temes a oferir. Per exemple, un article sobre la música folk del Pirineu; un parell d’articles sobre els Jocs Florals de la Cerdanya, un de caràcter històric i un de més actual; un curiós reportatge sobre els famosos murals a Irlanda del Nord i moltíssimes coses més.

A l’actual número, el Dossier va dedicat a les Corals de Cerdanya i al cant coral, amb pràcticament totes les formacions que, actualment, estan en funcionament, així com a la trobada de corals que s’organitza anualment a Talló. El dossier ha estat coordinat per la Sara Aliaga, tècnica cultural del Consell Comarcal de Cerdanya.

Finalment, volem afegir una nota luctuosa: fa pocs dies ens va deixar el pare Hilari Raguer i Suñer, monjo de Montserrat i historiador, home erudit, que va col·laborar amb nosaltres en alguna ocasió a la revista. Descansi en pau.

Esperem que en gaudiu.

Descarregar la revista Querol 27