Socis fundadors del Grup de Recerca de Cerdanya

10 anys de GRC

Altres Notícies

Tal dia com avui de 2008 una quinzena de persones van constituir el Grup de Recerca de Cerdanya. Han estat 10 anys intensos, plens de feina però també de motivació. Una dècada en què s’han organitzat centenars de conferències i debats; també exposicions, sortides i vetllades poètiques i musicals; s’han creat tres publicacions (les revistes Ker, Querol i Era); s’han instaurat tres premis (Sebastià Bosom, Josep Egozcue i Esteve Sais); s’han recuperat tradicions com els Espantanens i el cant de la Sibil·la; participem en la celebració d’esdeveniments com les Jornades Europees del Patrimoni, la Setmana de la Ciència, el Dia Mundial de la Poesia i el Dia Meteorològic Mundial; som a l’organització de les Jornades d’Estudis Comarcals de Cerdanya i també a les Jornades de Fauna de Cerdanya; i fem també cicles divulgatius de temes específics com la biotecnologia o les energies alternatives.

I no només això, també ens ha sobrat temps per crear la Cerdanya Film Commission i el Festival Internacional de Cinema de Cerdanya.

I, amb tot, encara no ens hem tornat bojos (fins i tot algun membre de la junta conserva encara algun cabell).

Tot això no seria possible sense els socis que pagueu la quota religiosament; tots els qui ens seguiu i assistiu a les nostres activitats; els conferenciants, ponents i músics; els patrocinadors que ens donen suport; les entitats que col·laboren amb nosaltres… a tots vosaltres, els que hi sou i els qui, malauradament, ja no hi sou i heu deixat un buit a l’associació: moltíssimes gràcies!

Socis fundadors del Grup de Recerca de Cerdanya
Els socis fundadors del GRC, 10 anys més joves.